AMMATTIVAATTEET

Brodeeraus

Meiltä saat työvaatteisiisi brodeerauksen haluamallasi tavalla. Brodeeraus voi olla esim. nimesi tai yrityksesi logo. Normaali nimibrodeeraus maksaa 7 eur/ kpl (ohjelmointimaksu sisältyy hintaan).

Logon brodeerauksen hintaan puolestaan vaikuttavat kappalemäärä, logon koko ja työn vaativuus. Tavanomaisin logon brodeerauksen hinta on 8-15 eur/ kpl. Pitkän historiamme vuoksi meillä on satojen yritysten logot valmiina. Mikäli teidän yrityksenne logoa ei löydy, veloitamme ohjelmoinnista kertamaksuna 50 eur, alv 0%. Logot voi lähettää meille osoitteeseen info@kitca.fi ja mieluiten pdf-muotoisena.

Brodeeraamme ainoastaan meiltä ostettuihin tuotteisiin.

TASOBRODEERAUS

Tasobrodeeraus tehdään suoraan valmiiseen tuotteeseen.

Yleisimpiä tasotuotteita ovat työtakit ja -housut, kauluspaidat, pikeet, colleget, fleecet, kylpytakit ja -pyyhkeet.

Tuotteen materiaali ja kpl -määrä, brodeerauksen sijainti tuotteessa, sekä tikkien määrä vaikuttavat brodeeraushintaan.

DIGITOINTI

Ohjelman suunnittelu on tarkkaa työtä. Digitoinnissa suunnitellaan tikkityypit sekä tikkien suunnat ja värit. Näin lopputulos näyttää ”elävältä”.

Käytössämme on nykyaikainen digitointiohjelma, Emproidery Operation System (EOS). Kuvat voi meille lähettää sähköisesti.

KANGASMERKIT

Brodeerattu merkki on erillinen pala kangasta, johon brodeeraus tehdään ja merkki toimitetaan asiakkaalle. Merkin hintaan vaikuttavat tikkimäärä, koko ja muoto.

Brodeeraus