AMMATTIVAATTEET

Toimitus- ja sopimusehdot

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat ovat euroissa ja ne sisältävät 24 %:n suuruisen arvonlisäveron. Hinnat ovat voimassa ainoastaan verkkokaupastamme tehdyissä tilauksissa. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Toimituskulut

Toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut. Tarkat toimituskulut näet tilausvahvistuksesta.

Toimitusaika

Toimitusaika varastotuotteille on keskimäärin 1 – 3 arkipäivää. Mikäli tuote ei ole varastossa ja menee tehdastilaukseen, toimitusaika on 1-2 vkoa tilauksesta.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet mm. tilaamasi tuotteet, niiden hinnat, lähetyskulut ja laskun loppusumman.

Hintavirhe

BB-Fashion -verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta. Esimerkki:

• Tuotteen hinta on 0 euroa tai hintaa ei ole lainkaan

• Useiden kymmenien eurojen arvoisen tuotteen hinnaksi on merkitty esimerkiksi 4,50 euroa.

Edellä mainitun kaltaisissa tapauksissa virheellinen hinta poikkeaa niin selvästi oikeasta hinnasta, että asiakkaan voidaan olettaa ymmärtävän hinnan olevan virheellinen.

Palauttaminen

Kuluttaja-asiakkaalla on Suomen Kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus paketin vastaanottohetkestä alkaen. Palautusoikeus ei koske henkilökohtaisesti valmistettuja/ räätälöityjä (kuten asiakkaan omilla mitoilla tai merkeillä painettuja ja brodeerattuja) tuotteita, eikä ns. outlet-tuotteita, jolloin hinta on selvästi normaalia hintaa matalampi.

Tuote tulee pakata alkuperäiseen pakkaukseensa jonka on oltava ehjä. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen, jotta tuotteen hinta voidaan hyvittää. Tuotteen palautuspakettiin tulee liittää kopio laskusta tai lähetyslistasta. Asiakkaan nimi, osoite ja puhelinnumero sekä pankkitilinumero johon maksu palautetaan.

Mikäli kyseessä on tuotteen vaihto, palautuksessa voidaan käyttää BB-Fashionin asiakaspalautusnumeroa jolloin toimitus on ilmainen. Mikäli kyseessä on kaupan peruutus, asiakkaan pitää maksaa palautuksesta koituvat kulut itse.

Yritysasiakkaat ovat velvollisia palauttamaan ja vaihtamaan tilatut tuotteet omalla kustannuksellaan, tai sopimuksen mukaan.

HUOM. Vaihdosta tai peruutuksesta on AINA sovittava etukäteen!

Omistusoikeus

Omistusoikeus kaupan kohteeseen kuuluu myyjälle, kunnes koko kauppasumma on maksettu.