AMMATTIVAATTEET

Toimitus- ja sopimusehdot

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat ovat euroissa ja ne sisältävät 24 %:n suuruisen arvonlisäveron. Hinnat ovat voimassa ainoastaan verkkokaupastamme tehdyissä tilauksissa. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Toimituskulut

Toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut. Tarkat toimituskulut näet tilausvahvistuksesta.

Toimitusaika

Toimitusaika varastotuotteille on keskimäärin 1 – 3 arkipäivää. Mikäli tuote ei ole varastossa ja menee tehdastilaukseen, toimitusaika on 1-2 vkoa tilauksesta.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet mm. tilaamasi tuotteet, niiden hinnat, lähetyskulut ja laskun loppusumman.

Maksutavat

Tarkemmat tiedott verkkokauppamme maksutavoista löydätt Maksutavat -sivulta.

Hintavirhe

KitCa -verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta. Esimerkki:

• Tuotteen hinta on 0 euroa tai hintaa ei ole lainkaan

• Useiden kymmenien eurojen arvoisen tuotteen hinnaksi on merkitty esimerkiksi 4,50 euroa.

Edellä mainitun kaltaisissa tapauksissa virheellinen hinta poikkeaa niin selvästi oikeasta hinnasta, että asiakkaan voidaan olettaa ymmärtävän hinnan olevan virheellinen.

Palauttaminen

Kuluttaja-asiakkaalla on Suomen Kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus paketin vastaanottohetkestä alkaen. Palautusoikeus ei koske henkilökohtaisesti valmistettuja/ räätälöityjä (kuten asiakkaan omilla mitoilla tai merkeillä painettuja ja brodeerattuja) tuotteita.

Tuote tulee pakata alkuperäiseen pakkaukseensa jonka on oltava ehjä. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen, jotta tuotteen hinta voidaan hyvittää. Tuotteen palautuspakettiin tulee liittää kopio laskusta tai lähetyslistasta. Mikäli asiakas on maksanut ostoksensa Paytrail -maksutavalla, maksun palautuskin suoritetaan samaa kanavaa käyttäen. Muissa tapauksessa palautusta varten tarvitaan pankkitilinumero. Lisäksi AINA asiakkaan nimi, osoite ja puhelinnumero.

Normaalihintaisten tuotteiden vaihto:

Mikäli kyseessä on tuotteen vaihto, tällöin voidaan käyttää KitCalta saatavaa asiakaspalautusnumeroa tai palautuslomaketta, jolloin vaihtoprosessi on (ensimmäisellä kerralla) ilmainen. Vaihdettavan tuotteen palautuessa meille, tarkistamme sen ja lähetämme viipymättä korvaavan tuotteen tilalle (huomioi, että osa tuotteista voi olla tilaustuotteita, jolloin korvaavan tuotteen toimittaminen saattaa kestää pidempään).

Normaalihintaisten tuotteiden peruutus:

Mikäli kyseessä on ostoksen peruuttaminen, palautuskustannukset tullaan pidättämään asiakkaalta jäljempänä kirjoitetulla tavalla. Kun tuote on palautunut ja se on tarkistettu, suoritamme asiakkaalle tuotteen hyvityksen mahdollisimman pian, normaalisti muutaman pvän kuluessa. Hyvityksen yhteydessä pidätämme 10 euron (alv. 24 % sisältyy) palautuskustannuksen. Yritysten palautuksissa tai mikäli katsotaan, että tuote on tarkoituksellisesti hankittu esillepanoa tai kuvauksia varten, ei palautusoikeutta pääsääntöisesti ole. Näistä voidaan tietyissä tilanteissa poiketa, mutta tällöin myyjällä on oikeus veloittaa palautuvien tuotteiden loppusummasta 20% käsittelykuluina.

Outlet- tuotteiden vaihtaminen tai peruuttaminen.

Kaikissa outlet-tuotteissa on normaalit palautusoikeudet. Peruutuksen yhteydessä asiakas voi edelleen käyttää asiakaspalautusnumeroa tai palautuslomaketta, mutta pidätämme tuotehinnan hyvityksen yhteydessä 10 euron (alv. 24% sisältyy) palautuskustannuksen. Huomioi, että outlet- tuotteissa ei yleensä ole mahdollista vaihtaa esim. numeroa suurempaan kokoon tai eri väriin, koska tuotteet ovat yksittäiskappaleita. Jos haluaa vaihtaa vastaavaan tuotteeseen on todennäköisesti etsittävä vaihtoehto normaalihintaisten tuotteiden listalta. Tällaisissa tapauksissa suosittelemme ottamaan suoraan yhteyttä myyntiin.

Yritysasiakkaat ovat velvollisia palauttamaan ja vaihtamaan tilatut tuotteet omalla kustannuksellaan, tai sopimuksen mukaan.

Palautusten ja peruutusten tarkistus

Kun saamme palautetut (vaihdettavat tai peruutetut) tuotteet, suoritamme niiden kunnon tarkistuksen sekä sen, että kaikki ovat omissa alkuperäisissä ja ehjissä pakkauksissaan huolellisesti niihin pakattuina. Tuotteet tulee taitella mahdollisimman hyvin siksi, etteivät ne vaadi silittämistä tai muuta ylimääräistä kunnostusta uudelleenmyyntiä varten. Mikäli näissä on puutteita, tulemme veloittamaan kunnostuksesta koituvia kustannuksia 10-25 euroa/ palautettu lähetys, riippuen palautettavien tuotteiden kunnosta. Mikäli tuotteet tai osa niistä ovat täysin myyntiin kelpaamattomassa kunnossa, asiakkaan on korvattava ko. tuotteen hinta kokonaisuudessaan. Jos asiakas tässä kohtaa (tarkoittaa kokonaan uudelleenmyyntiin kelvottomia tuotteita) haluaa tuotteen/ tuotteet uudelleen itselleen, toimitamme sen asiakkaalle ilman toimituskustannuksia sen kuntoisena kuin se on asiakkaalta meille toimitettu.

HUOM. Vaihdosta tai peruutuksesta on AINA sovittava etukäteen!

Mikäli vaihtoa tai peruutusta ei sovita etukäteen, tai mikäli asiakas toimittaa tuotteen omatoimimisesti muuhun kuin tavarantoimittajan varaston osoitteeseen (KitCa Oy, Telekatu 12, 20360 Turku), on tavarantoimittajalla halutessaan oikeus vähentää em. kustannusten lisäksi kulut, jotka muodostuvat mahdollisesti tarvittavien, väärään paikkaan toimitettujen tuotteiden noutojärjestelyjen vuoksi.

”No show” eli noutamaton lähetys

Tilausta ei kannata jättää noutamatta. Mikäli näin käy, jakelija toimittaa paketin takaisin meille, jolloin joudumme perimään tästä koituneet toimitukselliset kulut asiakkaalta. Jos asiakas kuitenkin edelleen haluaa tuotteen itselleen ja me teemme uudelleen lähetyksen, on sekin maksu perittävä asiakkaalta. Riippuen toimituksen koosta, yhden suunnan kuljetusmaksu on 10 euroa (sis. alv 24%). Mikäli asiakas ei halua enää vastaanottaa toimitusta, vaan peruuttaa ko. tilauksen, jää asiakkaan maksettavaksi toimitusten osalta 1 x 10 euroa. Tässä tapauksessa luonnollisesti hyvitämme palautuneen tuotteen hinnan, mutta vähennämme hyvitettävästä summasta tämän palautuskustannuksen. On huomioitavaa, että noutopisteet säilyttävät lähetyksiä yleensä viikon verran, jonka jälkeen tilaus palautuu lähettäjälle.

Omistusoikeus

Omistusoikeus kaupan kohteeseen kuuluu myyjälle, kunnes koko kauppasumma on maksettu.