Tietoa Meistä

Historiaa

BB-Fashion on lähes 30 vuotta alalla toiminut ammattivaatettaja. Yhtiö aloitti toimintansa Paraisilla ja toimi aluksi paikallisesti, palvellen Paraisten kaupunkia, alueella toimivia yrityksiä, hoiva-alan yksiköitä ja saaristoalueen asiakkaita. Vankka jalansija saavutettiin erityisesti ravintola- ja hoitoalan ammattiasujen toimittajana. Valikoimaan tulivat mukaan myös perinteiset työvaatteet ja  –jalkineet. Kun vaatteiden logo- ja nimimerkinnöistä tuli muoti-ilmiö, oli BB-Fashion ajan aallolla ja yhtiö hankki käyttöönsä brodeerauskoneen. Siitä lähtien myös vaatemerkinnöistä tuli suosittu palvelumuoto.

Segersin maahantuoja

Paikallinen kyläkauppa –ajattelu laajeni sittemmin myös verkkokaupaksi ja tänä päivänä asiakaskunta koostuu ihan kirjaimellisesti saamelaisista suomenruotsalaisiin. BB-Fashion on ruotsalaisen Segers -konsernin ammattivaatteiden Suomen virallinen maahantuoja. Segersin 40-luvulla aloitetun ammattivaatetuotannon vahvuuksia ovat koko Euroopan alueella tunnustetut kokemus ja laatu. Niitä ominaisuuksia BB-Fashion hyödyntää ja lisää siihen kolmanneksi vielä hyvän palvelun, eli alan nopeimmat ja joustavimmat toimitukset.

BB-Fashion NYT

Tänä päivänä yrityksen toimitilat sijaitsevat Turun Länsikeskuksessa, jossa on uuden ajan Showroom –tyyppinen noutomyymälä. Samassa toimii pakkauskeskus, josta lähtee päivittäin lukuisa määrä verkkokauppatoimituksia kaikkialle Suomeen. Suurin osa verkkokauppatilaajista saa tuotteensa jo seuraavana päivänä. BB-Fashion on uudistanut koko ilmeensä alkuvuonna 2020. Yhtiöllä on oikeus käyttää ”Suomen Vahvimmat” –nimitystä. Se tarkoittaa vakaata taloudellista pohjaa, oikein tehtyjä asioita ja onnistunutta maineen rakentamista. Tämä valittu toimintatapa jatkuu.