AMMATTIVAATTEET

Tietoa Meistä

Historiaa

KitCa, entiseltä nimeltään BB-Fashion on 30 vuotta alalla toiminut ammattivaatettaja. Yhtiö aloitti toimintansa Paraisilla ja toimi aluksi paikallisesti, palvellen Paraisten kaupunkia, alueella toimivia yrityksiä, hoiva-alan yksiköitä ja saaristoalueen asiakkaita. Vankka jalansija saavutettiin erityisesti ravintola- ja hoitoalan ammattiasujen toimittajana. Valikoimaan tulivat mukaan myös perinteiset työvaatteet ja  –jalkineet. Kun vaatteiden logo- ja nimimerkinnöistä tuli muoti-ilmiö, oli yhtiö ajan aallolla ja hankki käyttöönsä brodeerauskoneen. Siitä lähtien myös vaatemerkinnöistä tuli suosittu palvelumuoto.

Segersin maahantuoja

Paikallinen kyläkauppa –ajattelu laajeni sittemmin myös verkkokaupaksi ja tänä päivänä asiakaskunta koostuu ihan kirjaimellisesti saamelaisista suomenruotsalaisiin. KitCa on ruotsalaisen Segers -konsernin ammattivaatteiden Suomen virallinen maahantuoja. Segersin 40-luvulla aloitetun ammattivaatetuotannon vahvuuksia ovat koko Euroopan alueella tunnustetut kokemus ja laatu. Niitä ominaisuuksia KitCa hyödyntää ja lisää siihen kolmanneksi vielä hyvän palvelun, eli alan nopeimmat ja joustavimmat toimitukset.

Nyt

Tänä päivänä elämme uutta, vireämpää aikaa, nykyaikaisten työkalujen tukemina. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Turun Kärsämäessä, jossa on uuden ajan Showroom –tyyppinen noutomyymälä. Samassa toimii pakkauskeskus, josta lähtee päivittäin lukuisa määrä verkkokauppatoimituksia kaikkialle Suomeen. Suurin osa verkkokauppatilaajista saa tuotteensa jo seuraavana päivänä. Nykyinen markkinointinimemme on KitCa ja sen muutoksen myötä myös koko yrityksen ilme uudistui alkuvuonna 2020. Meillä on myös oikeus käyttää ”Suomen Vahvimmat” –nimitystä. Se tarkoittaa vakaata taloudellista pohjaa, oikein tehtyjä asioita ja onnistunutta maineen rakentamista. Tämä valittu toimintatapa jatkuu.