AMMATTIVAATTEET

Palauttaminen

Kuluttaja-asiakkaalla on Suomen Kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus paketin vastaanottohetkestä alkaen. Palautusoikeus ei koske henkilökohtaisesti valmistettuja/ räätälöityjä (kuten asiakkaan omilla mitoilla tai merkeillä painettuja ja brodeerattuja) tuotteita.

Tuote tulee pakata alkuperäiseen pakkaukseensa jonka on oltava ehjä. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen, jotta tuotteen hinta voidaan hyvittää. Tuotteen palautuspakettiin tulee liittää kopio laskusta tai lähetyslistasta. Mikäli asiakas on maksanut ostoksensa Paytrail -maksutavalla, maksun palautuskin suoritetaan samaa kanavaa käyttäen. Muissa tapauksessa palautusta varten tarvitaan pankkitilinumero. Lisäksi AINA asiakkaan nimi, osoite ja puhelinnumero.

Normaalihintaisten tuotteiden vaihto:

Mikäli kyseessä on tuotteen vaihto, tällöin voidaan käyttää KitCalta saatavaa asiakaspalautusnumeroa tai palautuslomaketta, jolloin vaihtoprosessi on (ensimmäisellä kerralla) ilmainen. Vaihdettavan tuotteen palautuessa meille, tarkistamme sen ja lähetämme viipymättä korvaavan tuotteen tilalle (huomioi, että osa tuotteista voi olla tilaustuotteita, jolloin korvaavan tuotteen toimittaminen saattaa kestää pidempään).

Normaalihintaisten tuotteiden peruutus:

Mikäli kyseessä on ostoksen peruuttaminen, palautuskustannukset tullaan pidättämään asiakkaalta jäljempänä kirjoitetulla tavalla. Kun tuote on palautunut ja se on tarkistettu, suoritamme asiakkaalle tuotteen hyvityksen mahdollisimman pian, normaalisti muutaman pvän kuluessa. Hyvityksen yhteydessä pidätämme 10 euron (alv. 24 % sisältyy) palautuskustannuksen. Yritysten palautuksissa tai mikäli katsotaan, että tuote on tarkoituksellisesti hankittu esillepanoa tai kuvauksia varten, ei palautusoikeutta pääsääntöisesti ole. Näistä voidaan tietyissä tilanteissa poiketa, mutta tällöin myyjällä on oikeus veloittaa palautuvien tuotteiden loppusummasta 20% käsittelykuluina.

Outlet- tuotteiden vaihtaminen tai peruuttaminen.

Kaikissa outlet-tuotteissa on normaalit palautusoikeudet. Peruutuksen yhteydessä asiakas voi edelleen käyttää asiakaspalautusnumeroa tai palautuslomaketta, mutta pidätämme tuotehinnan hyvityksen yhteydessä 10 euron (alv. 24% sisältyy) palautuskustannuksen. Huomioi, että outlet- tuotteissa ei yleensä ole mahdollista vaihtaa esim. numeroa suurempaan kokoon tai eri väriin, koska tuotteet ovat yksittäiskappaleita. Jos haluaa vaihtaa vastaavaan tuotteeseen on todennäköisesti etsittävä vaihtoehto normaalihintaisten tuotteiden listalta. Tällaisissa tapauksissa suosittelemme ottamaan suoraan yhteyttä myyntiin.

Yritysasiakkaat ovat velvollisia palauttamaan ja vaihtamaan tilatut tuotteet omalla kustannuksellaan, tai sopimuksen mukaan.

HUOM. Vaihdosta tai peruutuksesta on AINA sovittava etukäteen!

Omistusoikeus

Omistusoikeus kaupan kohteeseen kuuluu myyjälle, kunnes koko kauppasumma on maksettu.