AMMATTIVAATTEET

Palauttaminen

Kuluttaja-asiakkaalla on Suomen Kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus paketin vastaanottohetkestä alkaen. Palautusoikeus ei koske henkilökohtaisesti valmistettuja/ räätälöityjä (kuten asiakkaan omilla mitoilla tai merkeillä painettuja ja brodeerattuja) tuotteita.

Tuote tulee pakata alkuperäiseen pakkaukseensa jonka on oltava ehjä. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen, jotta tuotteen hinta voidaan hyvittää. Tuotteen palautuspakettiin tulee liittää kopio laskusta tai lähetyslistasta. Mikäli asiakas on maksanut ostoksensa Paytrail -maksutavalla tai Klarnalla, maksun palautuskin suoritetaan samaa kanavaa käyttäen. Muissa tapauksessa palautusta varten tarvitaan pankkitilinumero. Lisäksi AINA asiakkaan nimi, osoite ja puhelinnumero.

Normaalihintaisten tuotteiden vaihto:

Jos haluat vaihtaa tuotteen, tee uusi tilaus verkkokaupassamme ja valitse se tuote, jonka haluat alkuperäisen tilalle. Voit palauttaessa käyttää asiakaspalautuskoodiamme, jonka saat samalla kun ilmoitat tuotteen palautuksesta. Käyttämätön ja puhdas tuote on pakattava huolellisesti laskosteltuna sen omaan, ehjään alkuperäispakkaukseensa ja se edelleen lähetyspakettiin. Se toimitetaan Postin toimipisteeseen ja lähetyspaketissa on oltava vastaanottajan tiedot: KitCa Oy, Kehityksentie 5, 21800 Kyrö, sekä puhelinnumeromme 040 610 6000. Postin palvelupisteessä et tarvitse rahaa, jos käytät palautuskoodia. Palautus on siis ilmainen. Kun teet uuden tilauksen, voit vaihtaa alkuperäisen tuotteen mihin tahansa tuotteeseen, ei siis välttämättä tarvitse olla sama tai samanlainen tuote, johon vaihdetaan.

Normaalihintaisten tuotteiden peruutus:

Mikäli kyseessä on ostoksen peruuttaminen, palautuskustannukset tullaan pidättämään asiakkaalta jäljempänä kirjoitetulla tavalla. Kun tuote on palautunut ja se on tarkistettu, suoritamme asiakkaalle tuotteen hyvityksen mahdollisimman pian, normaalisti muutaman pvän kuluessa. Hyvityksen yhteydessä pidätämme 12,40 euron (alv. 24 % sisältyy) palautuskustannuksen, mikä sisältää palautuskulut, tuotteen käsittelykulut sen palautuessa, sekä hyvityksestä koituvat työkulut. Yritysten palautuksissa tai mikäli katsotaan, että tuote on tarkoituksellisesti hankittu esillepanoa tai kuvauksia varten, ei palautusoikeutta pääsääntöisesti ole. Näistä voidaan tietyissä tilanteissa poiketa, mutta tällöin myyjällä on oikeus veloittaa palautuvien tuotteiden loppusummasta 20% käsittelykuluina, aina kuitenkin vähintään 12,40 eur.

Outlet- tuotteiden vaihtaminen tai peruuttaminen.

Kaikissa outlet-tuotteissa on normaalit palautusoikeudet. Peruutuksen yhteydessä asiakas voi edelleen käyttää asiakaspalautusnumeroa tai palautuslomaketta, mutta pidätämme tuotehinnan hyvityksen yhteydessä 12,40 euron (alv. 24% sisältyy) palautuskustannuksen, mikä sisältää palautuskulut, tuotteen käsittelykulut sen palautuessa, sekä hyvityksestä koituvat työkulut. Huomioi, että outlet- tuotteissa ei yleensä ole mahdollista vaihtaa esim. numeroa suurempaan kokoon tai eri väriin, koska tuotteet ovat yksittäiskappaleita. Jos haluaa vaihtaa vastaavaan tuotteeseen on todennäköisesti etsittävä vaihtoehto normaalihintaisten tuotteiden listalta. Tällaisissa tapauksissa suosittelemme ottamaan suoraan yhteyttä myyntiin.

Yritysasiakkaat ovat velvollisia palauttamaan ja vaihtamaan tilatut tuotteet omalla kustannuksellaan, tai sopimuksen mukaan.

HUOM. Vaihdosta tai peruutuksesta on AINA sovittava etukäteen!

Omistusoikeus

Omistusoikeus kaupan kohteeseen kuuluu myyjälle, kunnes koko kauppasumma on maksettu.