38,39 €
Kapealla, joustavateräisellä fileointiveitsellä kalafileen saa tarkasti irti ruodosta. Erä-lehden testivoittaja 2004 ja Kuningaskuluttajan fileointiveitsitestin voittaja 2012.
Terä on valmistettu ensiluokkaisesta, tarkoitukseensa parhaalla mahdollisella tavalla sopivasta terässeoksesta. Teräksen koostumuksen ansiosta veitsi on mahdollista teroittaa uudestaan ja uudestaan partaveitsen teräväksi. Veitsi ei myöskään tylsy nopeasti, vaan pitää teränsä pitkään.
Hygieeninen Fibrox-kahva on muotoiltu ammattikäytön ergonomiavaatimukset huomioiden ja luistamattomana siitä saa turvallisen, pitävän otteen jopa märillä käsillä. Kahva kestää 80-110 °C:n lämpötilan. Victorinox Fibrox on ammattikäyttöön suunniteltu veitsisarja, ja siten erinomainen valinta myös korkeaa laatua arvostavan kotikokin keittiöön.
Veitsi kestää astianpesukoneen, mutta suosittelemme käsinpesua. Veitsi tulee kuivata astiapyyhkeeseen heti pesun jälkeen. Säilytykseen suosittelemme veitsitukkia tai -magneettia.
– Terän pituus: 20 cm
– Materiaali: TPE, ruostumaton teräs
– Tuotesarja: Fibrox