AMMATTIVAATTEET

Victorinox Kokkiveitsi 20 cm, erikoisleveä

Tuotekoodi: 5.2063.20 Kategoriat: ,
Valmistaja:

53,90 

Laadukas kokkiveitsi on sekä ammatti- että kotikokin tärkein työväline ja jokaisen keittiön yleisveitsi. Tämä keskikokoinen kokkiveitsi sopii monenlaiseen pilkkomiseen, koska terän pituus riittää hieman kookkaampienkin raaka-aineiden käsittelyyn. Tavanomaista leveämmän terän ansiosta leikkuualustan ja käden väliin jää enemmän tilaa ja leveällä lappeella esimerkiksi valkosipulien murskaaminen on helppoa.

Terä on valmistettu ensiluokkaisesta, tarkoitukseensa parhaalla mahdollisella tavalla sopivasta terässeoksesta. Lopputuloksena on kestävä veitsi, joka pysyy pitkään terävänä teroitusten välillä. Hygieeninen Fibrox-kahva on muotoiltu ammattikäytön ergonomiavaatimukset huomioiden ja luistamattomana siitä saa turvallisen, pitävän otteen jopa märillä käsillä.

– Terän pituus: 20 cm
– Materiaali: TPE, ruostumaton teräs
– Tuotesarja: Fibrox

Victorinox Fibrox on ammattikäyttöön suunniteltu veitsisarja, ja siten erinomainen valinta myös korkeaa laatua arvostavan kotikokin keittiöön.

Hoito-ohje: Jotta veitsesi säilyisi parhaassa mahdollisessa kunnossa pidempään, suosittelemme käsinpesua. Jos kuitenkin haluat laittaa veitsesi astianpesukoneeseen, varmistathan, että terä ei joudu kosketuksiin muiden metallisten keittiövälineiden kanssa.